Durant la primavera, el bon temps ens convida a passejar, prendre el sol i lluir una roba més estiuenca. També és l’època que ens comença a preparar per treure els banyadors i els biquinis que hem guardat durant tot l’hivern. És per això que si vols potenciar la teva bellesa, la primavera és la millor època per preparar la pell i el cos de cara a l’estiu. En aquest post et donarem alguns consells que t’ajudaran a tenir una pell sana i molt hidratada, així com un cos que sigui digne per a tu! 

Els anticel·lulítics: adéu als complexos 

El 90% de les dones tenen cel·lulitis, petits forats que es fan al voltant dels glutis, les cuixes i altres zones de grassa de la pell. Moltes vegades, juntament amb les arrugues i les taques a la pell, la cel·lulitis és una gran preocupació en l’estètica femenina. Un bon aliat per a preparar-te durant aquest mes, són els anticel·lulítics, cremes o gels drenants i allisadors que disminueixen la pell de “taronja” i suavitzen la superfície. 

Algunes de les considerades millors cremes anticel·lulítiques són:

  • Reductor intensiu 7 nits de Somatoline
  • Celulex anticel·lulític de Sesderma
  • Body-slim crio-actiu de Lierac
  • Q10 Good-Bye Celulitis de Nivea

Prevenir les taques del sol: cremes solars 

Encara que el sol de primavera sembla que no cremi tant com el sol abrasador dels mesos d’estiu, és important protegir-nos la pell i sobretot la cara, ja que així prevenim les possibles taques que ens surten després d’una llarga exposició al sol. Així doncs, portar a sobre una crema de protecció 30 o 50 marcarà la diferència, hidratant i protegint la pell en tot moment.  

Una bona silueta: els millors productes detox

A part de nodrir la teva pell i protegir-te del sol, pots preparar la teva silueta pel bon temps combinant una vida activa amb productes detox que et serviran per potenciar les teves corbes i acabar de baixar els quilets que et vols treure de sobre. 

Alguns exemples de bons aliats per a la primavera són els complements Lipograsil, que treballa per a millorar el trànsit intestinal i controla al pes; les càpsules Arkofluido Quemagrasa de la marca bio Arkopharma que ajuda a eliminar toxines i líquids del nostre cos o la marca Cumlaude que també ha tret un complement anomenat Drenaqua

Ja ho veus, la primavera és la millor època per cuidar-te i preparar-te pels mesos més calorosos de l’any. Si no vols que el temps se’t tiri a sobre, comença pel cos i la pell!