Estem molt orgullosos de poder presentar-vos la nostra web, un espai de salut on trobareu tota la informació relacionada amb les dues farmàcies Bofarull situades a Reus: Bofarull Comamala i Bofarull Masip.

Fa temps que estem presents a les xarxes socials i tenir una pàgina web era el pas que ens faltava per poder reforçar la nostra marca també a Internet. La vostra comoditat és un aspecte clau a la filosofia de les farmàcies Bofarull i, per això, hem trobat adient explicar-vos a través de la nostra web tots els serveis que oferim. Fins i tot podreu trobar el nostre número de Whatsapp per a realitzar encàrrecs a través del vostre mòbil, sense la necessitat d’haver de venir a la farmàcia per realitzar-los.

A més, amb aquest post estrenem el nostre blog, espai on podreu trobar consells saludables, informació sobre les enfermetats que més ens preocupen i tot un recull de l’actualitat sanitària que esperem us sigui d’interès.

Ens faria molta il·lusió que ens diguessiu sobre quines temàtiques us agradaria que escrivíssim en el nostre blog o què espereu trobar aquí, així anirem adequant tots els nostres continguts a les vostres necessitats i als vostres interessos i anirem construint, entre tots, una comunitat on trobar els consells més útils i resposta a les preocupacions en l’àmbit de la salut.

Recordeu que ens ho podeu comunicar a través dels formularis de la nostra web, per missatge a les nostres xarxes socials o fins i tot quan ens vingueu a visitar a la farmàcia!

Moltes gràcies per llegir-nos i visitar la nostra pàgina web!