La millor crema anti-envelliment? Tots els experts coincideixen: un bon protector solar. I sí, cal utilitzar-ho els 365 dies de l’any. Però, saps com aplicar-ho? Abans del maquillatge? Després de la hidratant? Serveix una base de maquillatge amb SPF? Cal replicar-ho al llarg del dia? No et preocupis! Avui tractarem aquest tema tant delicat en aquest post i donarem resposta a tots els teus dubtes!

La protecció solar no és només per l’estiu

S’ha d’utilitzar SPF d’àmpli espectre sempre: ha de cubrir tant els rajos UVB (la que ens crema la pell, és a dir, la que causa el heritema solar) com els rajos UVA (la que ens bronzeja, però a l‘arribar a la superfície més profunda de la pell també és la causa del càncer de pell, l’envelliment…).

Podem optar per una crema hidratant que contingui protecció solar, de com a mínim, 30 SPF.

  1. Netejar la pell
  2. Tònic
  3. Crema hidratant
  4. Crema fotoprotectora

Aplicar-ho per capes: és a dir, hem d’esperar que els productes s’assentin bé a la nostra pell. Després de netejar la pell, la tonifiquem i de mentre que el tònic fa el seu efecte i s’asseca aprofitem, per exemple, per aplicar-nos la crema hidratant corporal. Apliquem la crema hidratant i esperem (ens podem començar a pentinar o assecar-nos el cabell) i finalment apliquem la crema de fotoprotecció solar.

Com a alternativa a aquest mètode i degut que la majoria de cremes solars que trobem al mercat tenen una fòrmula amb principis hidratants, antioxidants i altres principis actius podem oblidar-nos de tots els pasos que hem descrit anteriorment i aplicar un sèrum antioxidant abans d’aplicar-nos la crema fotoprotectora.

En aquest cas, la nostra recomanació particular és la crema solar B-Protect SPF 50+, basada en una nova fòrmula 3 en 1: protecció anti-UV, protecció antipol·lució i un potent efecte embellidor.

Gràcies a la seva textura evolutiva, els pigments micro-encapsulats s’alliberen amb l’aplicació i immediatament acoloreixen la fórmula per a donar-li a la pell un preciós acabat. El rostre es veu fresca, lluminosa i radiant.

 I si em maquillo?

El filtre solar sempre s’ha d’aplicar com a últim pas de la nostra rutina: si a sobre del fotoprotector li apliquem una altra crema, el SPF es disvirtua. En el cas de maquillar-nos, hem de deixar que el fotoprotector sigui assimilat per la nostra pell: en aquest cas haurem d’esperar entre 3-5 minuts abans d’aplicar el maquillatge.

Quan apliquis el maquillatge, fes-ho amb petits tocs a la pell, no tirant cap amunt de la nostra pell, ja que així només aconseguirem eliminar el filtre solar.

He de reaplicar la protecció solar?

 Si vas de la porta de la oficina a la porta de casa i no estàs a l’aire lliure, amb la protecció solar del matí ja estaràs protegida. Per explicar-ho d’una manera ràpida i fàcil, el SPF no deixa de funcionar a mesura que passen les hores sinó que ho fan a mesura que el sol va incidint a la nostra pell.

Recorda que per qualsevol dubte pots consultar-nos a la farmàcia o a les nostres xarxes socials.