Hi ha gent que necessita un cafè al matí, d’altres s’ocupen dels nens o es posen música relaxant per començar bé el dia… Amb la rutina de bellesa diària passa el mateix! Sigui quina sigui la teva rutina de bellesa diària, exigeixen solucions a mida de les teves necessitats! A continuació trobaràs els consells perfectes per a la cura dèrmica personal ideal per a tu:

Pell normal, mixta, seca o greixosa?

  1. Pell seca: Si tens la sensació d’haver-te de posar contínuament més crema o sents el teu rostre tens al cap de poc temps de netejar-lo, tens la pell seca! Aquest tipus de pell acostuma a presentar un aspecte sense brillantor, aspre i escamós que fa que perdi la seva bellesa natural. En casos extrems, poden sorgir fins i tot esquerdes o picor. La baixa humitat, la contaminació i una rutina de bellesa que no s’adeqüi a les necessitats d’aquest tipus de pell pot assecar-la encara més i danyar la barrera hidratant natural de la pell.
  1. Pell greixosa. La pell greixosa brilla, fins i tot a l’hivern o poc després de netejar-la. Es caracteritza pels seus porus grans i perquè presenta més impureses. La causa de la pell greixosa sovint és genètica, encara que també pot ser ocasionada pels canvis hormonals, que activen massivament les glàndules sebàcies, fins i tot fora de l’adolescència. Altres factors que hi influeixen són la contaminació i l’alimentació.
  1. Pell mixta. La pell mixta presenta una combinació de zones greixoses i seques. A la zona ocular i les galtes, la pell tendeix a assecar-se, mentre que a la zona T (front, nas, barbeta) tendeix a ser greixosa. Val la pena tractar les diferents zones de manera diferenciada per recuperar l’equilibri dèrmic.
  1. Pell normal. Aquest tipus de pell és el somni de tot el món! Presenta un aspecte llis i equilibrat. El mantell àcid protector acostuma a estar intacte i les glàndules sebàcies funcionen de meravella, igual que la circulació. La pell és elàstica i amb prou feines presenta porus visibles.

Amb quin tipus de pell t’identifiques? Si ja l’has copsat, vine a la farmàcia i t’ajudarem a triar el tractament adequat per a tu! 😉