Tornar a la rutina de l’escola després de les vacances d’estiu pot ser complicat i aclaparador per als nens. Tornar a matinar, parar atenció durant hores, estudiar, activitats extraescolars, etc. no és fàcil, ja que cal que tornin a acostumar-s’hi i necessiten una bona dosi d’energia per afrontar-ho. Per això, avui us facilitem una sèrie de consells perquè els petits de casa tornin a l’escola de forma saludable i feliç!

Els àpats: plens de vitamines, proteïnes i energia

Comença amb un bon esmorzar que contingui lactis, cereals i fruites de temporada. Per dinar i sopar, tingues en compte que han de ser àpats més complets que continguin verdures, carns o peixos, pastes i arròs. Combina opcions diferents cada dia perquè les menjades siguin saludables i divertides!

Hora de jugar!

Tot i que les responsabilitats són el primer, també és saludable que tinguin temps per jugar. Per a la salut mental i per al desenvolupament, jugar és molt important, ja que millora les seves capacitats creatives, la seva capacitat d’observació i els ajuda a relacionar-se amb els altres tot adaptant-se al medi ambient que els envolta.

Dormir les hores que toquen

Dormir les hores necessàries és tan essencial per a ells com tenir una bona alimentació. Així, podran fer front cada dia amb energia i bon humor. Si ho necessiten, deixa’ls que dormin una petita migdiada i a la nit procura que se’n vagin aviat al llit. Tingues en compte que la higiene del son és importantíssima perquè tinguin un bon descans.

Ara ja ho saps! La millor manera de què tinguin una tornada a l’escola saludable és a les teves mans! 😉