Les ampolles facials són un còctel intensiu d’energia i llum per al teu rostre. Moltes dones recorren a les de tipus flash per a aconseguir estar molt millor en una ocasió especial, però la veritat és que són un tractament perfecte per a donar al cutis aquest toc radiant de vitalitat que necessites per a veure’t bé.

Són una autèntica revolució en el món de la dermocosmètica. La seva formulació i els seus diferents principis actius fan que existeixi una gran varietat d’ampolles per a cobrir tot tipus de necessitats en la teva pell, i totes a un preu d’escàndol! El denominador comú de totes elles és la textura lleugera i l’alta concentració d’ingredients.

Les ampolles ajuden a potenciar els efectes dels teus tractaments cosmètics habituals. Segons l’època de l’any o les necessitats de la teva pell pots combinar-lo amb els tractaments ultraconcentrats o sérums. Depenent de la teva necessitat: si necessites més hidratació, eliminar taques, lluitar contra les petites arrugues necessitaràs d’un tipus o un altre. A més, has de saber que pots usar-les tant en el rostre, coll i escot. Són ideals!

Quins passos cal seguir per a aplicar-les?

  • Neteja prèvia. Cal preparar la pell amb una neteja exhaustiva de cara, coll i escot perquè el nostre cutis absorbeixi bé el producte. La pell ha d’estar neta i seca per a poder aplicar la butllofa.
  • Obrir l’ampolla. En primer lloc, agitar bé la butllofa abans del seu ús perquè es barregi molt bé el producte. En general, cada envàs està preparada per a dues aplicacions. Així, després d’abocar la meitat del contingut en el palmell de la mà, cal tancar-la amb el tap que solen incloure i conservar-la. Es recomana guardar-la màxim durant 48 hores en la nevera.
  • Estendre el producte. Després d’obrir-la amb el dispositiu que ve en l’envàs per a trencar amb seguretat la part superior de la butllofa, procedim a estendre-la. Primer, s’aboca el contingut en el palmell de la mà i amb les gemmes dels dits, preferiblement cor i anul·lar, s’aplica en mentó, pòmuls, front i coll.
  • Lleuger massatge. Es recomana realitzar un suau massatge i donant uns suaus copets fins a la completa absorció del producte. Començar en la barbeta i realitzar cercles cap als laterals. En el coll es recomana aplicar l’ampolla amb moviments descendents, des del mentó a l’escot, a fi de corregir la flaccidesa.

 

Les nostres ampolles preferides

Les ampolles Flavo C Ultraglican i Flavo C Melatonin de Isdinceutics. El regal, o autoregal, amb el qual encertaràs segur. Combinen el poder rejovenidor dels ultraglicans amb la vitamina C, àcid hialurònic i la melatonina. Notaràs la pell més hidratada i lluminosa des de la primera aplicació.

El seu actiu LiftFirm promou un efecte lifting immediat i prolongat ajudant a atenuar les arrugues i línies d’expressió amb acció instantània. També energitzen la pell gràcies a l’actiu Peptide Q10 redueix els signes de fatiga i estrès, afavorint una pell més tersa. I, finalment, tenen un gran poder antiedat: la combinació d’ingredients LineBoost atenua els signes de l’envelliment, millorant visiblement l’aparença del rostre.

T’encantaran!