La neteja facial és el primer pas bàsic si volem tenir un cutis sa, bonic i lliure d’imperfeccions. Volem fer incidència en la importància de netejar-nos bé la pell, malgrat que no ens maquillem. Saps per què? El maquillatge embruta la nostra pell i és obvi que l’hem de retirar el més aviat possible, però hi ha altres agents externs com per exemple la contaminació que també embruten la nostra pell, o per exemple la brutícia que s’acumula a les nostres mans amb el pas del dia.

És el primer pas per a tenir un rostre perfecte. Especialment en els temps que corren, on  la contaminació que patim a tots el món i especialment a les ciutats és cada vegada major.

Els agents contaminants, com els metalls pesats, hidrocarburs aromàtics, o el fum contribueixen a la creació de substàncies reactives oxidants, desencadenen processos inflamatoris, i afebleixen la barrera cutània. Tot això indueix a l’aparició de signes d’envelliment, deshidratació, i aparició o empitjorament de l’acne.

Beneficis de la neteja facial

Amb una adequada neteja facial cada nit, podem evitar que totes aquestes partícules es dipositin sobre la nostra pell, i evitar així els efectes negatius de la contaminació sobre la nostra pell. Per això, és important realitzar aquesta neteja facial abans de ficar-nos al llit, encara que no ens hàgim maquillat. Amb la neteja retirarem totes les restes de cosmètics i maquillatge que tinguem sobre la pell, així com totes les partícules que s’hagin pogut dipositar en ella al llarg del dia.

L’aigua micelar és la millor opció per a aquesta neteja, ja que neta en profunditat, eliminant tot resta de residus. A més, és una fórmula apta per a tota mena de pell, fins i tot la més sensible. Fes que l’aigua micelar es converteixi en el teu bàsic en la teva cura diària facial.

Si dubtes sobre quin producte o quin tipus d’aigua micelar aplicar sobre la teva pell, vine a veure’ns i t’aconsellarem els millors productes segons la teva tipologia de la pell i el teu estil de vida i preferències. Fins aviat!