Per fi ja és estiu! Des de farmàcia Bofarull volem que gaudeixis del teu estiu com mai, i és per això que hem elaborat una llista amb els consells bàsics per cuidar de la teva salut i exprimir fins a l’últim moment de les teves vacances. Pren nota!

  • Protegeix la teva pell per fora i per dins: Encara que ens pugui semblar impossible, hi ha moltíssimes persones que viuen l’estiu sense utilitzar protecció solar, ja sigui física o tòpica. Tots coneixem les greus conseqüències que pot provocar el sol a la nostra pell si no la protegim el suficient. Per això, no ho dubtis mai! El teu kit solar ha d’anar sempre amb tu aquest estiu: crema, gorra o barret, ulleres de sol i protecció labial… També has de reforçar la teva pell internament augmentant el consum, per exemple, de pastanagues, tomàquet, gaspatxo, meló, espinacs, carabassa, albercocs, pebrot vermell, síndria o papaia. Deliciós! Recorda que també tens a la teva disposició càpsules de fotoprotecció oral que t’ajudaran a potenciar el teu bronzejat i preparar la teva pell per a la exposició solar. Consulta’ns a la farmàcia si vols més informació!
  • Realitza exercici tots els dies: Fer exercici tots els dies que et sigui possible ha de ser una prioritat per a tu. Només amb 45 minuts ja és suficient per començar a tonificar el teu cos, gaudir del bon temps i millorar la nostra autoestima.
  • Hidrata’t, si us plau! I en aquest cas no compten les cerveses, els gin-toncis ni el cafè. Parlem principalment d’aigua, sucs naturals o batuts (sense abusar perquè poden tenir quantitat elevada del sucre propi de les fruites), infusions fredes, aigua amb llimona i menta o aliments que continguin aigua com fruites i verdures. El nostre consell és que consumeixis vegetals en forma d’amanides, cremes, gaspatxo…
  • Comparteix el que vulguis a les xarxes socials, però recorda que les experiències que vius no podran ser representades en fotos, sinó en el teu cor. Dedica’t a viure cada segon i aprofita l’estiu per a deixar que s’enfonsin en el mar moltes de les teves creences que t’impedeixen avançar.

I… a gaudir de l’estiu!