Estar radiant ja no és cosa de moments excepcionals, sinó del dia a dia. Actualment vivim en un etern present, en el qual contínuament volem estar preparades per a qualsevol ocasió: moments amb família, sopars amb amics, viatges…

Cada moment és únic i irrepetible i per això, val la pena viure’ls amb la pell cuidada i sana.

El teu moment més important és ARA! Viu-lo radiant amb Xpert SOS! A continuació t’expliquem la fórmula d’aquest meravellós sèrum, únic per la seva alta concentració de pèptids:

  • 20% Acetyl Hexapeptide-8: Efecte antiarrugues, aquest pèptid conté 6 aminoàcids que difumina les línies d’expressió i modula la contracció dèrmica sense alterar l’expressió facial natural.
  • 2% Neøclair Pro ™: Aquest potent pèptid biomimètic està inspirat en els beneficis antioxidants del te verd i augmenta la capacitat natural de la pell en termes de detoxificació, antioxidació i antiinflamació.

Què en diuen els/les farmacèutics/ques sobre aquest producte?

Diversos farmacèutics i farmacèutiques del país ja s’han posicionat a favor de la utilització d’aquest producte, ja que gràcies a la seva fantàstica fórmula, les consumidores que busquen un efecte antiarrugues poden observar els canvis que provoca en la seva pell des de la primera setmana. Aquests en són alguns exemples:

“Aquest sèrum uneix integració i desenvolupament de pèptids, cosa que dóna com a resultat una bona cosmeticitat i un producte amb sensorialitat i efectivitat davant els signes de l’envelliment cutani”. (Estefania Blanco)

“Xpert S.O.S. em sembla un tractament de xoc ideal per preparar la pell dies previs a moments especials. L’estiu, sens dubte, és un d’ells, per l’exposició de la pell a altes dosis de radiació solar. A més, l’estiu és un dels moments de l’any en què tots desitgem tenir una pell més sana i bonica. Xpert S.O.S. ajuda a prevenir tant l’aparició de taques com el fotoenvelliment cutani”. (Irene Rico)

“Xpert S.O.S. és el tractament perfecte per a tractar el fotoenvelliment de la pell. Gràcies a la seva combinació de pèptids ajuda a millorar les arrugues i realitza una acció protectora enfront de l’exposoma, causant de la pèrdua de fermesa i aparició de taques”. (Samira Marrero)

“Xpert S.O.S. és avui dia el producte més potent amb efecte antiarrugues d’expressió, gràcies a l’alt percentatge de pèptids de la fórmula, difícilment superable per cap altre cosmètic”. (Helena Rodero)

“Sens dubte els pèptids estan entre els actius cosmètics més poderosos per suavitzar les arrugues i recuperar la fermesa de la pell… i qui millor que Singuladerm, casa superexperta en pèptids, per fer aquest sèrum Xpert S.O.S. Aquest concentrat antioxidant i antienvelliment val la pena provar-lo!”. (Eduardo Senante)

Ja t’han convençut? Si encara notes els efectes de l’exposició solar intensa de l’estiu a la teva pell i/o busques un sèrum antiarrugues que et doni resultats a l’instant, no t’ho pensis dues vegades! T’esperem a la farmàcia! 🙂