Tenir cura del cabell durant l’estiu és important a causa dels efectes del sol, la calor, el clor de les piscines i l’exposició a l’aigua salada del mar. Aquí tens alguns consells per tenir cura dels teus cabells durant la temporada d’estiu:

1. Protegeix el cabell del sol: El sol pot danyar el cabell i fer que es torni sec i trencadís. Fes servir barrets, gorres o mocadors per protegir el cabell del sol quan estiguis a l’aire lliure durant llargs períodes de temps.

2. Hidrata el teu cabell: La calor de l’estiu i l’exposició al sol poden deshidratar els cabells. Utilitza condicionadors o màscares hidratants una o dues vegades per setmana per mantenir el teu cabell hidratat i evitar que es torni sec i sense vida.

3. Renta’t el cabell amb suavitat: Renta’t el cabell amb un xampú suau i evita l’aigua calenta, ja que pot ressecar els cabells. Opta per aigua tèbia o freda i utilitza productes específics pel teu tipus de cabell.

4. Minimitza l’ús d’eines de calor: Durant l’estiu, és millor reduir l’ús d’assecadors, planxes i arrissadors, ja que la calor addicional pot fer malbé encara més el cabell. Deixa que el teu cabell s’assequi a l’aire lliure sempre que sigui possible.

5. Protegeix el cabell del clor i la sal: Abans d’entrar a la piscina, mulla’t el cabell amb aigua dolça per minimitzar l’absorció del clor. Després de nedar a la piscina o al mar, esbandeix-te el cabell amb aigua neta per eliminar els residus de clor o sal. També pots fer servir un condicionador o un protector de cabell abans de nedar per protegir-lo.

6. Evita pentinats estrets: Els pentinats estrets com les trenes, les cues de cavall o els monyos poden exercir tensió als cabells i causar danys. Opta per estils més solts i relaxats a l’estiu.

7. Mantingues una dieta equilibrada: Una dieta equilibrada i rica en nutrients és important per a la salut del cabell. Assegura’t de consumir suficients vitamines i minerals, com la vitamina A, vitamina C, vitamina E, biotina i zinc, que són beneficiosos per als cabells.

Recorda que cada persona té un tipus de cabell, per la qual cosa és possible que hagis d’adaptar aquests consells a les teves necessitats individuals. Si tens problemes capil·lars específics, consulta’ns i et recomanarem el millor tractament per a tu. 😉