Acabem d’estrenar l’estació de l’any preferida per a molts: la primavera. A banda de què podem gaudir més del sol, que els dies es fan més llargs i tot floreix, aquesta estació també comporta alguns canvis a la nostra pell i cabell.

Com diu la dita: “la primavera, la sang altera”. L’estació de la llum, el color i l’alegria també provoca alteracions de la pell i del cabell (o aconsegueix que s’agreugin els que ja existien).

Si has observat que el teu cabell cau més del que és habitual, és possible que sigui a causa del canvi d’estació, que influeix directament en el procés de renovació del cabell.

Com passa a la tardor, els canvis en les hores de llum afecten el ritme circadiari (el rellotge biològic que regula les funcions del nostre organisme). Aquests canvis de llum afecten directament el procés de renovació del nostre cabell, que durant els mesos de primavera (i tardor) registra pics més alts que a la resta d’estacions (estiu i hivern). Els cabells a la primavera també cauen més perquè es renoven. I aquesta caiguda estacional, generalment, sol passar en unes setmanes.

Com tractar la caiguda del cabell a la primavera?

Aquest tipus de caiguda estacional no és “evitable”, tot i així, podem ajudar el nostre organisme a regenerar el cuir cabellut i accelerar-ne el creixement del cabell en la mesura del possible. Com? Pren nota!

  • Aposta per la nutricosmètica: és perfecta per complementar l’alimentació (sobretot si estàs a dieta o tens algun tipus de carència nutricional).
  • Exfolia el cuir cabellut: t’ajudarà a netejar i oxigenar el cuir cabellut, cosa que afavorirà la circulació sanguínia.
  • Neteja profunda: utilitza productes suaus que no et facin malbé el cabell, no l’irritin i respectin el pH del cuir cabellut.

Rueber, l’aposta segura 

A Farmàcia Bofarull trobaràs tota la línia per tractar afeccions dermocapil·lars de la marca Rueber, exclusiva en farmàcies. A banda d’evitar la caiguda del cabell, aconseguiràs nodrir-lo i hidratar-lo, aportant-li la protecció i brillantor que necessita.

Conscients de la importància que tenen la salut capil·lar per a la dona i l’home, a la farmàcia també posem a la teva disposició un diagnòstic de la pell i el cabell complet. T’agradaria descobrir què necessita el teu cabell?

Recorda que per cuidar bé el cabell, a banda d’utilitzar tractaments capil·lars i productes de qualitat, és important que portis una alimentació sana i equilibrada, no descuidis les hores de son i descans i intentis evitar l’estrès (en la mesura del possible). Tots aquests consells faran que la caiguda estacional del cabell sigui molt menys intensa i acabi abans! 😉